fredag den 12. februar 2016

Kommunikation og it




Design
Vi har valgt at lave vores design meget enkelt, men af den grund har vi ikke sparet på udseendet. Vi har valgt nogle specielle farver som hver gavner sidens udstråling. Baggrunden er sort med blå nul- og ettaller, grunden til at vi har valgt den baggrund er at computeren er opbygget på nul og -ettaller. Derfor var det en ideel baggrund.

Farver

Blå: Farven blå er en kold og beroligende farve, der viser kreativitet og intelligens. Vi har valgt farven blå da det er meget vigtigt at man skal kunne holde sig koncentreret og skabe ro, det gør farven blå.

Rød: Farven rød er en meget skrigende farve der nemt bliver lagt mærke til. Den røde farve er en positiv og varm farve. Den røde farve påvirker dig på flere forskellige måder f.eks. øger den røde farve din entusiasme og opfordrer til handling.

Proces

Vi har udarbejdet bloggen på siden blogger.com, hvor man kan sætte en hurtig og nem blog op. Vi har valgt at sætte en standard baggrund fra blogger.com ind på vores side, da vi synes den passede godt til temaet. Selve baggrunden er sort med blå nul- og ettaller, hvilket symboliserer computerens opbyggelse. Computeren består nemlig af mange nul- og ettaller. Vi har valgt at lave vores hovedkolonne grå og hvid, da vi gerne ville have simple farver, for man kan ellers ret hurtigt bliver overvældet af for mange indtryk. Hvilket kan føre til, at man har svært ved at finde rundt på siden, og det kan også give et indtryk af, at siden ser rodet ud. I højre side af vores hovedkolonne, har vi valgt at sætte de mest populære blogindlæg op, så man hurtigt kan navigere mellem de vigtige indlæg.
Chat afsluttet

Søgemetoder

Vi har brugt en struktureret søgning, fordi vi vidste hvad vi skulle søge efter, så derfor har det givet mest mening for os at søge med en struktureret søgning. Vi har ikke brugt søgning som sådan, da halvdelen af opgaven var matematik, og der var det ikke nødvendigt for os at bruge nogen søgemetode.

2 kommentarer: